Velo Nikotiinipussit

Velo nikotiinipussit ovat tupakattomia tuotteita, jotka tarjoavat modernin vaihtoehdon nikotiinin nauttimiseen. Alun perin Skandinaviasta lähtöisin olevat pussit on nyt lanseerattu globaalisti ja ne on suunniteltu asetettavaksi huulen alle, jolloin nikotiini imeytyy suun kautta ilman tupakkaa. Tämä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät huomaamatonta nikotiinin nauttimista ilman savua tai hajua.

Tarkempia yksityiskohtia Velo pusseista

Pussit ovat saatavilla eri makuina ja vahvuuksina, jotta ne palvelevat erilaisia mieltymyksiä ja nikotiinitoleranssin tasoja. Velo nikotiinipussit vaihtelevat miedoista vaihtoehdoista, jotka sopivat aloittelijoille, vahvoihin vaihtoehtoihin kokeneemmille käyttäjille.

Velo pussien ainesosat sisältävät farmaseuttista nikotiinia, vettä, kasvipohjaisia materiaaleja, pH:n stabilointiaineita, makuaineita ja makeutusaineita, mikä varmistaa laadukkaan ja johdonmukaisen kokemuksen. Ne eivät sisällä tupakanlehtiä, varsia tai pölyä, mikä auttaa välttämään hampaiden värjäytymistä ja perinteisiin tupakkatuotteisiin liittyviä pitkäkestoisia hajuja.

Kaikille Velo nikotiinipusseja ei voi suositella

Vaikka Velo pussit ovat savuttomia ja tupakattomia tuotteita, ne sisältävät silti nikotiinia, joka on erittäin addiktoiva aine. Niitä ei suositella tupakoimattomille, raskaana oleville tai imettäville naisille tai henkilöille, joilla on tiettyjä terveydentiloihin liittyviä ongelmia, kuten sydänongelmia tai diabetes.

Kuten kaikkien nikotiinituotteiden kohdalla, niiden käyttöön liittyy addiktion ja terveysriskien mahdollisuus, joten niitä tulisi käyttää vastuullisesti.

Tuotetiedot

 • Tupakaton: Velo pussit eivät sisällä tupakanlehtiä, mikä tekee niistä mahdollisesti puhtaamman vaihtoehdon perinteisille savuttomille tupakkatuotteille, kuten nuuskalle.
 • Nikotiinipitoisuus: Pussit sisältävät tupakkakasveista uutettua nikotiinia. Ne ovat saatavilla eri vahvuuksina miedosta vahvaan, mikä antaa käyttäjille mahdollisuuden valita nikotiinitoleranssinsa ja mieltymystensä mukaan.
 • Maut ja muodot: Velo nikotiinipussit ovat saatavilla eri makuina ja kahdessa päämuodossa—mini ja slim—tarjoten huomaamattoman tavan nauttia nikotiinia ilman savua tai höyryä.
 • Käyttö: Velo pussin käyttämiseksi henkilö asettaa 1 kpl velo pusseja ylähuulen alle, josta nikotiini imeytyy ikenen kautta. Sen on tarkoitus pysyä paikallaan jopa 30 minuuttia. 

Terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät seikat

 • Nikotiiniriskit: Vaikka VELO-pussit poistavatkin joitakin tupakanpolton aiheuttamia syöpäriskejä, ne sisältävät silti nikotiinia, joka on addiktoiva ja haitallinen aine. Nikotiini voi nostaa verenpainetta ja kiihdyttää adrenaliinia, mikä lisää sydämen sykettä ja sydänkohtauksen riskiä.
 • Säädökset: Nikotiinipussien sääntely vaihtelee maittain. Joissakin maissa on tiukat säännöt niiden myynnille ja jakelulle, mikä heijastaa huolta nikotiiniriippuvuudesta ja kansanterveydestä.

Velo nikotiinipussi maut

 1. Polar Mint: Raikas ja viilentävä mintun maku, joka tarjoaa kirkkaan ja puhdistavan kokemuksen.
 2. Berry Frost: Marjaisa yhdistelmä, joka tarjoaa makean ja samalla viileän makuelämyksen.
 3. Tropic Breeze: Trooppisten hedelmien maku, joka vie ajatukset kesäisiin maisemiin.
 4. Ice Cool: Erittäin viileä ja intensiivinen mintun maku, joka tarjoaa vahvan ja pitkäkestoisen raikkauden.
 5. Peppermint: Perinteinen piparmintun maku, joka on sekä raikas että kirkastava.
 6. Spiffy Spearmint: Vivahteikas vihreän mintun maku, joka on sekä virkistävä että kevyesti makea.
 7. Cinnamon Flame: Lämmin ja mausteinen kanelin maku, joka tarjoaa erilaisen ja rohkean makuelämyksen.
 8. Eucalyptus Storm: Eukalyptuksen maku, joka tuo mieleen puhdistavan ja raikkaan tunteen.
 9. Zesty Elderflower: Kevyt ja kukkainen seljankukan maku, joka on hienostunut ja miellyttävä.
 10. Icy Berries: Viileä yhdistelmä erilaisia marjoja, joka tarjoaa makean ja samalla raikkaan makuelämyksen.
 11. Mighty Peppermint: Vahva ja intensiivinen piparmintun maku, joka jättää pitkäkestoisen raikkauden suuhun.
 12. Breezy Mango: Makea ja hedelmäinen mango, joka tuo tropiikin maut suuhun.

Velonmarkkina-asema ja saatavuus

Velo markkinoidaan British American Tobaccon toimesta, joka on merkittävä toimija tupakkateollisuudessa ja aktiivisesti monipuolistaa tuotevalikoimaansa sisältämään vähemmän riskejä aiheuttavia vaihtoehtoja tupakoinnille.

Velo on saatavilla monilla globaaleilla markkinoilla, mikä on linjassa laajempien teollisuuden trendien kanssa kohti haittojen vähentämistä.

Kaikkien, jotka harkitsevat nikotiinipussien käyttöä kuten Velo, on tärkeää tietää nikotiinin riippuvuuspotentiaali ja terveysvaikutukset.

Nämä tuotteet on tarkoitettu aikuisille tupakoitsijoille ja olemassa oleville nikotiininkäyttäjille, jotka etsivät vaihtoehtoisia nikotiinin nauttimismuotoja ilman savua. Ne eivät sovellu nikotiinia käyttämättömille henkilöille, ja tulee varoa, etteivät nuoret aloita niiden käyttöä.

Mistä saa hankittua Velo nikotiinipussit?

Velonikotiinipussit ovat laajalti saatavilla ja niitä voi ostaa useista eri kanavista sekä verkosta että fyysisistä liikkeistä ympäri maailmaa. Tässä on joitakin keskeisiä seikkoja niiden saatavuudesta

Verkkokauppiaat

VELO-pusseja voi ostaa useilta verkkosivustoilta. Nämä sivustot tarjoavat eri makuja ja vahvuuksia, ja usein on mahdollista ostaa tuotteita joko yksittäisinä tölkkeinä tai suuremmissa erissä, mikä voi olla kustannustehokkaampaa. Löydä itsellesi sopivin verkkokauppa nikotiit.com verkkosivulta

Fyysiset kaupat

VELO-nikotiinipusseja voi löytää monista paikallisista kaupoista. Jos etsit tiettyä sijaintia lähelläsi, VELOn virallisilla verkkosivuilla on kaupan sijaintityökalu, joka auttaa löytämään lähimmän jälleenmyyjän, joka myy heidän tuotteitaan.