Nyrkki sarja mtv

Nyrkki (televisiosarja) – Wikipedia

Nyrkki (televisiosarja) – Wikipedia

Nyrkki (englanninkieliseltä myyntinimeltään Shadow Lines) on suomalainen draamasarja, joka sijoittuu Helsinkiin, 1950-luvun kylmän sodan aikaan.

Nyrkki – Uutiset – MTVuutiset.fi

Suomalaissarja kiinnitti kansainvälisen huomion – tältä näyttää Jussi-voittaja Hannu-Pekka Björkmanin tähdittämä salaperäinen Nyrkki · Luetuimmat · Uusimmat.

Nyrkki on suomalainen kylmän sodan aikoihin sijoittuva akoojajännäri.

Nyrkki – TV-ohjelmat netissä – Viaplay

Katso sarja Nyrkki netissä. Striimaa TV-sarjat tai lataa mukaan. Voit katsoa tietokoneella, tabletilla, puhelimella, pelikonsolilla tai Smart TV :llä.

Katso sarja Nyrkki netissä. Striimaa TV-sarjat tai lataa mukaan. Voit katsoa tietokoneella, tabletilla, puhelimella, pelikonsolilla tai Smart TV :llä

Nyrkki | 1. kausi | Sarjat | C More

Nyrkki | Sarjat | C More

Kaikki C Moren uutuuselokuvat ja sarjat netissä. Katso mielin määrin, missä ja milloin haluat. Aloita ilmainen kokeilu – ei sitoutumista.

Katso Nyrkki helposti netissä vaikka heti. Ensimmäiset 2 viikkoa ovat ilmaisia – ei sitoutumista.

NYRKKI ohjelmatiedot – Telsu.fi

Nyrkit veressä. Kausi 1, 1/10. Kesällä 1955 kylmä sota kuumenee Helsingissä. Sekä Neuvostoliitto että Yhdysvallat kiihdyttävät tiedustelutoimintaansa, …

Nyrkki. Seuraava esitys Sub ke 22.03.2023 klo 1.05. Nyrkit veressä. Kausi 1, 1/10. Kesällä 1955 kylmä sota kuumenee Helsingissä. Sekä Neuvostoliitto että Yhdysvallat…

Nyrkki: Jakso 6: Liittolaiset – katso maksutta MTV Katsomossa

Kausi 1, 6/10. Tabe Slioorin juhlissa Kekkonen on seurueen keskipiste. Nyrkkikin on tietysti paikalla ja joutuu todistamaan Paasikiven raivonpuuskaa.

Nyrkki | Ohjelmatiedot, TV-esitykset ja suoratoisto | Telkku

Löydä koska ja missä Nyrkki on katsottavissa. … Nyrkki · 7,0 IMDb. Sarja, 2 kautta. On vuosi 1955 ja olemme kylmän sodan polttopisteessä.

Nyrkki maanantaisin klo 21 MTV3:lla ja mtv-palvelussa

Netti-TV: Nyrkki

la 21.01. 00:02. Kausi 1, 10/10. Presidentinvaalien aattona Helena ja Julius uskoutuvat tois.. Nyrkki – Paluu Porkkalaan. mtv …

Nyrkki NettiTV ohjelma. Kaikki Nyrkki jaksot. Katso ilmaiseksi netissä.

Keywords: nyrkki sarja mtv, nyrkki tv sarja näyttelijät, nyrkki mtv 2021