Löydä lähin McDonald’s ravintola Niittykummusta

McDonald’son yksi maailman tunnetuimmista pikaruokaketjuista, ja sen ravintoloita löytyy ympäri maailmaa. Suomessa McDonald’s on erittäin suosittu, ja ketjun ravintolat ovat suosittuja kohtaamispaikkoja niin lounaalla kuin illallisellakin. Jos olet paikallinen tai vierailija Niittykummussa, tässä artikkelissa annamme vinkkejä lähimmän McDonald’s ravintolan löytämiseen.

Ravintola Niittykumpu

McDonald’s ravintola Niittykumpu sijaitsee Espoossa, ja se on yksi useista McDonald’s ravintoloista Suomessa. Niittykummun ravintola palvelee asiakkaita ympäri vuoden ja se tarjoaa monipuolisen valikoiman suosittuja ruokia. Paikan päällä voit nauttia mm. legendaarisen Big Macin, ranskalaisia ja muita herkullisia vaihtoehtoja. Ravintola tarjoaa myös erilaisia ateriavaihtoehtoja, joihin kuuluu esimerkiksi kananugetteja tai salaatti.

Menu

McDonald’s Suomi tarjoaa monipuolisen valikoiman herkullisia ruokia eri makuihin sopien. Suosituimmat vaihtoehdot löytyvät McDonald’sin perusvalikoimasta, johon kuuluvat esimerkiksi:

  • Big Mac
  • Quarter Pounder
  • Chicken McNuggets
  • McFeast
  • Hampurilainen Happy Meal

McDonald’s tarjoaa myös vaihtoehtoja erityisruokavalioita noudattaville, kuten kasvisvaihtoehtoja ja gluteenittomia tuotteita. Ketjulta löytyy myös erilaisia juomavaihtoehtoja, kuten virvoitusjuomia, maitotuotteita ja kuumia juomia.

Ravintolan sijainti

McDonald’s Niittykumpu sijaitsee osoitteessa Niittykumpu 2, 02200 Espoo. Ravintola on hyvien kulkuyhteyksien varrella ja sitä on helppo löytää esimerkiksi julkisilla kulkuneuvoilla tai omalla autolla. Ravintolan yhteydessä on myös parkkipaikkoja asiakkaiden käyttöön.

Aukioloajat

McDonald’s Niittykummun aukioloajat vaihtelevat, mutta usein ravintola palvelee asiakkaita aamusta iltaan. Ravintolan tarkat aukioloajat kannattaa tarkistaa McDonald’s Suomen verkkosivuilta tai puhelinsoitolla ennen ravintolaan suuntaamista.

“McDonald’s ravintola Niittykumpu tarjoaa asiakkailleen herkullisia ruokia ja viihtyisän ruokailuympäristön. Ravintola sijaitsee Espoossa hyvien kulkuyhteyksien varrella.”

Löydä lähin McDonald’s ravintola Niittykumpu

McDonald’s Niittykumpu on kätevä vaihtoehto pikaruokailuun, jos etsit herkullista ja nopeaa ruokaa. Ravintolan valikoima on laaja ja sieltä löytyy vaihtoehtoja erilaisiin makumieltymyksiin. Olitpa sitten paikallinen tai vierailija Niittykummussa, McDonald’s ravintolasta löydät varmasti suosikkisi. Joten älä epäröi poiketa Niittykummun McDonald’siin, kun haluat herkutella!

Artiklen Löydä lähin McDonald’s ravintola Niittykummusta har i gennemsnit fået 3.9 stjerner baseret på 35 anmeldelser