Expressen borgå

Uppgifter: De låg i bakhåll – sedan sköt de poliserna

Två poliser skjutna i Borgå i Finland

26.8.2019 — Två poliser har under natten mot söndagen skjutits i Borgå, … Enligt uppgifter till Expressen låg männen i bakhåll och öppnade sedan eld …

Två poliser har under natten mot söndagen skjutits i Borgå, södra Finland, skriver polisen i ett meddelande på Twitter.

Borgåbrödernas pappa: Jag tror att pojkarna skäms – Expressen

Borgåbrödernas pappa: Jag tror att pojkarna skäms

31.8.2019 — Bröderna sitter häktade, misstänkta för att ha skjutit två poliser i finska Borgå förra helgen. Deras pappa Paul är chockad och besviken.

Bröderna sitter häktade, misstänkta för att ha skjutit två poliser i finska Borgå förra helgen.Deras pappa Paul är chockad och besviken.

Ungdomar satte eld på domkyrka i Borgå – har erkänt | Nyheter

31.5.2006 — Tre personer i åldern 18-20 år anhölls på onsdagen i Finland misstänkta för att ha anlagt branden i Borgå domkyrka.

Bröderna sköt poliserna tillsammans – nya förhör – Expressen

Bröderna sköt poliserna tillsammans – nya förhör

27.8.2019 — De svenska medborgarna, 25 och 30 år, som misstänks ha skjutit två poliser i Borgå är bröder. Duon sitter gripna på okänd plats och förhörs …

De svenska medborgarna, 25 och 30 år, som misstänks ha skjutit två poliser i Borgå är bröder. Duon sitter gripna på okänd plats och förhörs under tisdagen.

Misstänkta för kyrkobranden i Borgå gripna – Expressen

Misstänkta för kyrkobranden i Borgå gripna | Nyheter | Expressen

30.5.2006 — Borgåpolisen har gripit flera personer misstänkta för att ha anlagt branden i Borgå domkyrka. Polisen inledde förhören med dem redan i …

Borgåpolisen har gripit flera personer misstänkta för att ha anlagt branden i Borgå domkyrka. Polisen inledde förhören med dem redan i måndags kväll.

Hel familj sköts ihjäl i Finland | Nyheter – Expressen

Hel familj sköts ihjäl i Finland | Nyheter | Expressen

16.6.2004 — – Det är en tragedi, jag pratade nyss med barnens lärare och hon är nedbruten, säger Lars Schmidt, domprost i Borgå svenska domkyrkoförsamling.

Här sköts en hel familj ihjäl.Polisen misstänker ett familjedrama.- En av dem har skjutit de andra och sedan tagit sitt eget liv, säger Ralf Lindström på poliseni finska Borgå.

Treåring knivhöggs till döds – pappan gripen – Expressen

Treåring knivhöggs till döds i Finland – pappan gripen

13.11.2017 — Ett treårigt barn knivmördades på måndagsmorgonen i Borgå, Finland. Barnets pappa sitter gripen för dådet, skriver svenska Yle.

Ett treårigt barn knivmördades på måndagsmorgonen i Borgå, Finland. Barnets pappa sitter gripen för dådet, skriver svenska Yle.

Bröderna häktas för polisbeskjutningen – Expressen

Bröderna häktas för polisbeskjutningen

29.8.2019 — Brödraduon, som är svenska medborgare, har häktats som misstänkta för att ha skjutit poliser i finska Borgå.

Brödraduon, som är svenska medborgare, har häktats som misstänkta för att ha skjutit poliser i finska Borgå.

Expressen | Uusimaa

Expressen · 70-​vuotishaastattelu | Johan Söderberg toivoisi Porvoolle hitaampaa kasvuvauhtia · Yhdeksän porvoolaisnuorta tuomittiin rajusta …

Expressen – täältä löydät kaikki aiheeseen liittyvät juttumme.

Keywords: expressen borgå